Gå til hovedside for: Produkter
Gå til hovedside for: BADEROM
Gå til hovedside for: KJØKKEN OG VASKEROM
Gå til hovedside for: VARME OG VARMTVANN
Gå til hovedside for: INNEKLIMA OG UTEMILJØ
Gå til hovedside for: Pusse opp badet
Gå til hovedside for: Finn din stil
Gå til hovedside for: Varme & Energi
Badekar inspirasjon - Interform Oyster badekar hos Bademiljø

Skrevet av
Bademiljø

Finn badekaret som passer for ditt bad

Finnes det noe bedre enn å senke seg ned i et varmt bad etter en stressende dag med kravstore sjefer og masete barn? Her finner du badekaret som passer deg og ditt bad.

Vannbåren terapi. Du skal lete lenge etter noe bedre enn akkurat den følelsen når kroppen kan senke seg ned i et dampende varmt bad. Du er omgitt av tente stearinlys, og en beroligende duft fra eteriske oljer gjør settingen perfekt. Nå kan omverdenen seile sin egen sjø, mens du tar et velfortjent avbrekk fra stress, mas og forpliktelser.

EN NY VÅR

Badekaret har virkelig fått sin renessanse. De siste årene har det vært en markant økende interesse fra norske badekarentusiaster. Mye takket være god design, spennende nye materialer og kreative løsninger. Og ikke minst et behov hos folket for en pause i hverdagen. Åpner du et boligmagasin med bad som tema, vil badekar garantert være sterkt representert. Nå er det ikke alle som har bad på størrelse med en stue, men fortvil ikke, det finnes faktisk smarte løsninger for de fleste bad.

VikingBad Toras badekar for vegg

Helstøpt eleganse | Toras badekar fra VikingBad med runde former

Interform Oyster badekar

Et smykke på badet? | Oyster badekar fra Interform

FINN RIKTIG STØRRELSE

Du finner nemlig badekar i alle størrelser og fasonger. Selv om du har knapt med plass i ditt bademiljø, finnes det kanskje en løsning. Fra de korteste modellene, som er nede i 105 cm, og helt opp til badekar på to meters lengde - effekten kan absolutt være den samme, nemlig en roligere og mer balansert versjon av deg selv.

Svedbergs Barb badekar

Det ovale designet skaper et mykt og modere inntrykk | Barb badekar fra Svedbergs

VikingBad Dybe Rett badekar

Stilrent og helstøpt | Dybe Rett badekar fra VikingBad med rett kant for plassering mot vegg

Interform Viena badekar i sort

Badekaret må ikke være hvitt | Viena badekar fra Interform i sort matt - finnes også i andre farger

KOMBINASJON DUSJ OG BADEKAR

Dersom plassbesparelse er viktig for deg, kan du kombinere badekar med dusj. Sammen med en dusjvegg, som kan skyves bort ved behov, har du en alt-i-ett-løsning på badet ditt. Dusjvegger finnes i mange varianter med ulike profiler, veggfester, håndtak og glasstyper som gjør at du kan sette ditt preg på sluttresultatet.

Les også: Dusjbadekar – kombiner både badekar og dusj

Svedbergs dusjbadekar Z150/Z1600/Z1700

2-i-1 | Forsa hjørnedusj for badekar og dusjbadekar Z150/1600/1700

INNEBYGGET ELLER FRITTSTÅENDE

Vil du ha et badekar som går i ett med resten av badet og med materialene du har valgt på vegger og gulv? Eller har du lyst på et badekar i lekker design som står som et smykke og spiller hovedrollen i miljøet? Det er primært et estetisk spørsmål om du skal velge frittstående eller innebygget badekar. Går du for sistnevnte, er det viktig at du passer på at badekaret er stabilt og står «på egne ben» før det bygges inn. Når det gjelder sluk, er krav om tilgjengelighet det aller viktigste. Man skal alltid kunne komme til sluket slik at rengjøring kan gjøres på en enkel måte. Dette innebærer at man må ha en eller flere inspeksjonsluker.

Les også: Innebygget badekar – en del av et helstøpt bad

Interform Era Plus badekar

Stramme og rektangulære linjer | Era plus badekar fra Interform

Interform Cube badekar i matt hvit overflate

Slank og delikat utforming | Cube badekar fra Interform 

DET LILLE EKSTRA

Har du lyst til å ta i litt ekstra, kan du velge mellom flere tilleggsfunksjoner til ditt badekar. Har du sans for det moderne uttrykket, finnes det emotion-underbelysning på noen badekar-modeller. Disse skifter mellom varmt og kaldt lys og gir badekaret en svevende effekt i rommet. Og skal du først slår til, hva med et trådløst musikkanlegg som er innebygget i badekaret? Mulighetene er som du skjønner mange.

Villeroy & Boch Finion badekar med Emotion-lys

Sprit opp baderommet med Emotion-lys og trådløst musikkanlegg | Finion badekar fra Villeroy & Boch

I gamle dager het det boblebad, nå er det hydroterapi eller mikrobobleteknologi som gjelder. Også kjent som MicroSilk®. Dette er et system som øker oksygeninnholdet i vannet med opptil 70 % i forhold til vanlig springvann. Og disse boblene renser huden på en effektiv måte samtidig som det virker avslappende på muskler og ledd. Når du bader i et badekar med MicroSilk®, vil vannet se hvitt ut. Det er fordi det er enorme mengder mikrobobler med oksygen i vannet, slik at vannet bruser og skifter farge til melkehvitt. Litt som Cleopatra på en måte. Hun badet som kjent i melk. Eselmelk og honning for å være eksakt.

Les også: MicroSilk® – badekar med helsebringende og rensende bobler

Inteform Nemo badekar med MicroSilk®

MicroSilk® – helt magiske mikrobobler | Nemo badekar kompatibel med MicroSilk® fra Interform.

SPØR OSS 

Vi i Bademiljø hjelper deg med å finne badekaret som er riktig for ditt bad. Se alle våre badekar, og finn det som passer deg. Ta kontakt med oss på Facebook, eller ta kontakt med en av våre Bademiljøbutikker  – så hjelper vi deg gjerne.

Om forfatteren

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.