Gå til hovedside for: Produkter
Gå til hovedside for: BADEROM
Gå til hovedside for: KJØKKEN OG VASKEROM
Gå til hovedside for: VARME OG VARMTVANN
Gå til hovedside for: INNEKLIMA OG UTEMILJØ
Gå til hovedside for: Pusse opp badet
Gå til hovedside for: Finn din stil
Gå til hovedside for: Varme & Energi
Servanter som synes bilde

Skrevet av
Heidi

Servanter som synes

Ingen grunn til å gjemme bort en fin servant. Bolleservantene finnes i mange varianter og materialer. Servantene gir deg full frihet i forhold til montering, de kan monteres på alt fra antikke sjenker til en lekker glassplate. Eller rett på ditt favorittbaderomsmøbel. La oss kikke på utvalget!

Vi er spesielt begeistret for de små bolleservantene, de blir som dekorative smykker der hvor plassen er liten. På større bad får servantene virkelig lov til å skinne, desto flottere med en som gjør litt ut av seg. Servantene kan også fungere som et statement-møbel, som i Villeroy & Boch´s Octagon. Her brukes materialet TitanCeram som er en kombinasjon av kvarts, feltspat, leire og titanoksyd. Disse ingrediensene og de innovative produksjonsmetodene gjør at dette materialet er enklere å bruke i designprosessen. Det tillater helt presise former, skarpe kanter og svært tynne vegger. Slitestyrken er også helt unik, både i forhold til støt, riper og temperaturendringer.

 

Villeroy & Boch Octagon

Her er selve stjerneksempelet på hva man kan få til med TitanCeram og på hva et statement-møbel kan være. Med sine åtte fasetter, rette vinkler og luksuriøse skinntrukket søyle er Octagon en diamant som bokstavelig talt er satt på pidestall. 

 

Villeroy & Boch Artis
De tynne veggene, takket være TitanCeram, gir serien Artis en luftig følelse. Modellen kommer i både rund, oval, rektangulær og kvadratisk og passer perfekt på moderne bad.

 

 

Laufen Living Square

Saphirkeramik har mange av de samme fordelene som TitanCeram og er tre ganger sterkere enn vanlig porselen. Og det brukes av Laufen i servanten Living Square. Den har lekker, stram design og veldig tynne men sterke vegger. Her går ikke elegansen på bekostning av kvaliteten.

 

Korsbakken Cemento Ampuero

Hvis du liker en rustikk stil på badet, er dette servanten for deg! Den er laget i et tøft materiale av sement/betong og har en ekstra forsterket overflate slik at den tåler vann godt.

 

Korsbakken Catania

Denne finnes i både sort og beige utførelse. Catania er i ren marmor og alle servantene vil derfor ha en helt unik fargesjattering. Den veier mer enn andre servanter, og det er noe å huske på i forhold til underlaget den skal monteres på.  

 

Korsbakken Piamonte bolleservant

Lekker bolleservant i SolidSurface-materiale. Knust stein støpes sammen i en akrylblanding og gir ekstra slitestyrke. Ikke minst gir materialet servanten en veldig matt overflate og et lett, nesten svevende uttrykk.

 

Bathco Benalmadena

På et enkelt gjestetoalett vil denne designservanten virkelig komme til sin rett. Den har også en håndklehenger på undersiden og er både praktisk og vakker. Et flott alternativ for små rom!

 

Kanskje det er det lille rommet sin tur til en make-over? Da er bolleservanten et godt valg.

 

Om forfatteren

Heidi

Gjennom sitt arbeid som art director og designer har Heidi mange års erfaring med å se etter gode visuelle løsninger. På denne siden gir hun deg gode råd om stiler, trender, design og smarte løsninger til badet. Ser