Det å bygge et nytt bad er en stor investering for de fleste av oss. Da er det trygt å vite at Bademiljø, som de eneste i Norge, tilbyr deg en garanti for at det nye badet ditt holder tett i 10 år. Dokumentet som bekrefter at badet er bygget med 10 års garanti er å betrakte som et verdipapir, for det øker faktisk verdien på boligen.

Ekte garantiordning
Vi i Bademiljø har forberedt oss godt for å kunne gi deg 10 års garanti på tett bad. For dette er en ekte garantiordning som gir deg rettigheter langt utover den lovbestemte reklamasjonsretten på 5 år. Garantien gjelder for konstruksjon og oppbygging av vegger og gulv. Skulle det mot formodning oppstå lekkasjer i løpet av 10 år, utbedrer vi disse – og eventuelle fuktskader – uten kostnad for deg.

Økt boligverdi
Tilstanden på bad og våtrom er ofte gjenstand for usikkerhet ved boligkjøp. Med 10 års garanti på tett bad, får ny eier en sikkerhet for at det i garantiperioden ikke dukker opp uforutsette utgifter som følge av utette våtrom. Det er noe som mange er villige til å betale ekstra for og som øker verdien på din bolig.

For at vi skal kunne garantere at badet ditt holder tett i 10 år, må vi bygge rommet fra bunnen av. De fleste av bedriftene i Bademiljø tilbyr en 10 års tetthets-garanti ved totalrehabilitering av bad. Se etter Garanti-symbolet eller spør om din Bademiljøbedrift tilbyr dette. På sikt, vil flere av våre butikker tilby denne garantien.


Du kan lese mer om garantiordningen ved å laste ned dette dokumentet.